La regidoria de Noves Tecnologies impulsa un projecte de promoció turística en el Poble Nou de Benitatxell amb drons.

              

La regidoria de Noves Tecnologies, a càrrec de Mira van 't Hoff, impulsa la possibilitats de promoció turística del municipi amb drons al comandament de pilots de Sincratech Aeronautics, premiats a Europa pel seu projecte Poseidron. Es tracta d'una aposta per un projecte innovador que pren de la mà a l'art i a la tecnologia.

L'artista Luis Montolio, la codirectora del projecte, Darys Justo, i els experts pilots de Sincratech, han explorat en una aventura d'alta volada les possibilitats promocionals de la costa del Poble Nou de Benitatxell. «No vaig tindre cap dubte a donar-los tot el meu suport en aquest projecte i oferir-los totes les facilitats amb l’ objectiu que pogueren gravar imatges en el nostre municipi, cal afegir que a l’ Ajuntament no lo ha costat ni un duro aquestes gravacions» va apuntar Myra van 't Hoff.

En el vídeo pilot que es va presentar divendres passat en un xalet d'arquitectura avantguardista del Portet de Moraira es van poder veure imatges tan impactants com la presa per un dron a l'eixir a mar obert des de la Cova dels Arcs. «Va ser una maniobra molt complexa perquè les roques de la cova bloquejaven el senyal del dron» va explicar Enrique Martínez, soci i fundador de Sincratech Aeronautics. En el vídeo també es mostrava el Morro Falquí i la cova del Moraig així com imatges espectaculars de la costa. «Les possibilitats de promocionar tot el potencial del nostre municipi amb imatges captades des de l'aire és impressionant. Hem de tindre en compte que l'orografia de la nostra costa és de penya-segats i coves, res millor que els drons per a captar aquestes imatges de vertigen des d'una perspectiva aérea» va assenyalar Myra van' t Hoff en acabar el primer passe.  

Per la seua banda, Luis Vicente Galindo, codirector vinculat al parc científic va subratllar i va agrair la implicació de l'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell i, sobretot, de la regidoria de Noves Tecnologies, per haver apostat per un projecte tan innovador en la promoció turística amb l'ús de la tecnologia dron. L'artista Montolio i Darys Justo van confessar el seu amor a primera vista amb el Poble Nou de Benitatxell i van desvelar el seu interés per col·laborar amb l'ajuntament en altres projectes artístics que reforcen la gran bellesa paisatgística, natural i cultural del municipi.

Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?