L'Ajuntament intervé perquè 6 famílies puguen beneficiar-se del Banc de Llibres a través d'una donació de l'associació Lion's Club.

                
  • L'associació Lion's Club ha aportat 1.100 euros per a ajudar els xiquets més necessitats del CEIP Santa Maria Magdalena.
  • El departament municipal ha gestionat la donació a través del projecte del Banc de Llibres per a subvencionar l'accés a llibres de text.  L'aportació altruista de Lion's Club ha fet possible que sis famílies tinguen accés a llibres de text per als seus fills. 

L'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell ha gestionat l'aportació de 1.100 euros per fer possible que sis famílies es beneficien, de forma gratuïta, del projecte del banc de llibres del CEIP Santa Maria Magdalena. Així, el departament ha destinat l'ajuda a menors amb famílies en situació d'exclusió social. La mediació amb l'AMPA del col·legi públic ha fet possible l'adhesió d'aquestes famílies al Banc de llibres.

L'entitat Lion's Club té una col·laboració estreta amb les necessitats bàsiques de persones amb problemes socioeconòmics del municipi. La regidora d'Educació i Comunicació, Myra van ' t'Hoff, ha valorat la generositat d'aquesta associació i s'ha compromés a «apropar encara més els llaços que els unixen amb l'ajuntament i a ajudar-los en tot els que necessiten tant en comunicació com en educació». La regidoria de Serveis Socials, Jacinta Pastor, també ha agraït la sensibilitat i ajuda d'aquesta associació amb els més desfavorits del municipi mitjançant distints tipus d'accions. «La donació de hui no ha sigut una cosa puntual, hem de dir que aquesta associació col·labora totes les setmanes amb el Departament de Serveis Socials portant lots de menjar, és per això que volem agrair-los tota el seua tasca», ha comentat Jacinta Pastor. Finalment, ambdós regidores han aprofitat la seua visita a les escoles per repartir les agendes escolars als alumnes de primaria.

Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?