Èxit de participació a les Escoles Esportives municipals del Poble Nou de Benitatxell.


  • La cloenda es realitzarà el proper dilluns a les instal.lacions de La Font.                  
Acabada ja la lliga comarcal i els cursos esportius, el  29 de juny es realitzarà una cloenda de tots els esports per a despedir el curs 2014-15. A l’ acte assistiran tots els xiquets que han format part dels cursos de natació, tennis, pàdel, pilota valenciana, karate, golf i gimnàstica rítmica. Disfrutaran d'una vesprada de jocs d'aigua i tallers esportius que finalitzarà amb la entrega de medalles a les modalitats esportives que entren en competició. 
El Regidor d' Esports, Toni Colomer, està molt satisfet amb el nombre de xiquets que s'han matriculat en les diferents especialitats oferides per la regidoria, així com dels resultats obtinguts pels xiquets que han participat en la Lliga Comarcal de la Marina Alta que organitza el CEMA (Consorci Esportiu de la Marina Alta), i del que El Poble Nou de Benitatxell és membre. Amb la remodelació de la pista de tennis, la pista de pàdel, la nova pista d'esquaix i la construcció d'un xicotet trinquet junt amb el frontó, a més de la Piscina Municipal i el camp de futbol amb els seus nous vestuaris, les instal.lacions de La Font estan en ple funcionament. Amb tot, Toni Colomer ha anunciat que “s'ha creat un curs de pilota valenciana per als xiquets a fi de conéixer el nou trinquet i promocionar aquest esport, esperant que el pròxim curs es puga introduir com una de les modalitats del CEMA. Anime a tots els xiquets a que el proper curs s'apunten per disfrutar de l'esport i de la vida sana”.
Tornant a les Escoles Esportives, cal dir que aquest curs s’ha continuat amb la bona ratxa de la gimnàstica rítmica i la natació, amb resultats excel·lents. Les xiquetes de la escola han participat amb tres equips en les competicions, dos alevins i un d'exhibició individual. Han obtingut medalla els dos equips alevins que han fet pujar al podi final a l'equip Aleví A en un 3er lloc. En natació, el equip de l'escola, enguany de 26 components molt compenetrats, ha guanyat 11 medalles individuals en diferents estils i categories i 2 medalles en relleus en Benjamí i Aleví. Cal destacar també la primera participació del Poble Nou de Benitatxell en tenis i pàdel. Mai abans s’ havia fet i ha tingut molt èxit. En tennis s’ha participat amb parelles benjamins, alevins i cadets. En pàdel ha hagut molt bona representació amb 3 parelles, de les categories juvenil i infantil, quedant campiones o subcampiones en les diferents competicions.
A setembre s'iniciarà novament el període de matriculació, per a començar a l'octubre. Per descomptat, els cursos també es fan extensius als adults. Tennis, pàdel, pilota, esquaix i frontó estan oferits en les activitats per a adults.
Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?