Els Reis Mags arriben aquesta vesprada al Poble Nou de Benitatxell.

                         
  • Ses majestats d'Orient realitzaran una cavalcada pel centre del poble i entregaran els regals en la carpa de la Plaça Nova.
  • El dimecres, 6 de gener, Melcior, Gaspar i Baltasar acudiran a la missa de l'epifania amb les tradicionals estrenes al xiquet. 

Els Reis Mags ja estan a punt d'arribar al Poble Nou de Benitatxell. Després de l'estrela que els guia per tot el món, tenen previst la seua arribada aquesta vesprada carregats amb els desitjos dels pobleros i pobleres. Els seus ambaixadors locals, la Comissió de Reis, han anunciat que ses majestats seran rebuts a les 18:30 a la Plaça del Mercat. Després de la salutació amb les entitats locals es dirigiran a l'església a saludar el Jesuset. Per últim, encetaran un recorregut pels carrers Majors, Jose Antonio, Avinguda d'Alacant i Pare Plácido fins a arribar a la carpa situada en la Plaça Nova on entregaran els regals. La carpa es convertirà, per tant, en un meravellós lloc en què es compliran els somnis de tots els xicotets poblers i pobleres del municipi. Arribaran acompanyats pels seus patges i ajudants, a més de la música de la Colla la Llebetjà i la Banda de Música, entre altres actuacions. 

El dimecres 6, els Reis acudiran a la missa de l'epifania, a les 18 hores. Com és tradició els mags portaran al Jesuset la seua ofrena d’ or, encens i mirra. Després, seran els encarregats d'oferir el xiquet a tots els assistents en el moment de les estrenes, o «les estrenes» com són conegudes en el municipi. En acabar la cerimònia, Melcior, Gaspar i Baltasar es despediran del municipi i es retiraran, de viatge de retorn a Orient.

Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?