Nou impuls en el mercat municipal del Poble Nou de Benitatxell.

         
  • Per primera vegada en anys tots els llocs del mercat estan coberts amb la recent incorporació d'un bar, una botiga de vins amb productes de la terra i un forn. 

El Mercat Municipal del Poble Nou de Benitatxell ha cobert tots els llocs amb la recent incorporació d'un bar, una botiga de vins i productes de la terra i un forn amb productes de delicatesen que obrirà en breu.

El regidor de Foment Econòmic, Manolo Segarra, va subratllar el «compromís» de l'equip de Govern amb el mercat i el important «impuls» que se li va a donar durant la present legislatura «per a dinamitzar l'activitat comercial d'un lloc situat en el centre i que cal integrar en la vida del poble». 

Segarra també va indicar que el mercat és una «oportunitat amb molts avantatges» per a xicotets emprenedors, amb la cessió de llocs a preus que oscil·len entre els 30 i els 60 euros mensuals, que disposen de serveis centralitzats i que ara s'ha diversificat amb les noves incorporacions. Aquests nous llocs se sumaran a la xarcuteria i ultramarins, la floristeria i la pescateria existents. «En aquests moments s'han cobert tots els llocs. Tenim un mercat modern i atractiu per a atraure clients», va concloure el regidor de Foment Econòmic. 

D'aquesta manera es pretén tornar a incentivar i revalorar el mercat municipal ubicat en un punt estratègic com és el centre del poble. Durant les dates nadalenques, aquest mercat va cobrar encara més vida amb una gran afluència de veïns i veïnes que van acudir a fer les seues compres.

Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?