Comença l'execució dels treballs de renovació del col·lector del carrer de la Mar el proper dilluns

  • Les obres ampliaran la capacitat del clavegueram i s’efectuaran per trams, durant tres mesos
  • El projecte té un cost de 93.134 €, subvencionat en un 80% per la Diputació
L'execució del projecte de millora del col·lector de recollida d'aigües pluvials del carrer de la Mar començarà dilluns que ve, 5 de setembre. L'actuació hidràulica ha estat adjudicada a l'empresa Hidrosal SA. Segons la previsió, els treballs es prolongaran durant tres mesos i es duran a terme per trams amb la intenció de causar les molèsties mínimes als veïns del carrer. Les obres -acollides al programa de subvencions 2010- tenen un cost de 93.234,30 € i estan subvencionades per l'administració provincial en un 80%.
La necessitat d'execució dels treballs respon als problemes que genera tant l'escolament superficial produït per les precipitacions, com la connexió dels embornals existents, que recullen l'aigua que discorre per la superfície i l'aboquen a l'actual col·lector de recollida d'aigües fecals del municipi. L’actual infraestructura arriba a provocar que les aigües negres entren en els habitatges, provocant danys i inundacions, en època de càrrega. De la mateixa manera, es preveu acabar amb la sortida de gasos molestos de les clavegueres.

L'actuació ha sigut reivindicada durant anys pels residents del carrer. Ara es modificarà la conducció d'aigües i s’instal·laran nous embornals amb major capacitat de captació. Està previst que l’obra s’efectue per trams sempre que la instal·lació de la infraestructura ho permeta. A més, la Regidoria d’Obres ha previst facilitar el pas de vehicles fora de l’horari laboral quan el desenvolupament dels treballs ho permeten i ha assegurat assistència a les eixides i entrades urgents de veïns amb poca mobilitat. Així, el departament ho ha fet saber als veïns mitjançant un comunicat, amb què els ha facilitat telèfons per a comunicar incidències.

Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?