El Poble Nou de Benitatxell convoca un procés selectiu massiu per a crear una borsa de treball de totes les especialitats de l'Escola Municipal de Música i Dansa.

La regidoria de cultura del Poble Nou de Benitatxell, a càrrec de Víctor Bisquert Ferrer, ha convocat un procés selectiu per a crear una borsa de treball per a cobrir les necessitats de treball temporal de totes les especialitats instrumentals amb què compta l'escola de música.
La convocatòria pretén solucionar els problemes relacionats amb la contractació de professorat per motius de baixes, excedències o falta de titular d'una forma objectiva i sota el principi d'igualtat d'oportunitats.

 

La Junta de Govern Local del Poble Nou de Benitatxell va aprovar ahir per unanimitat les bases per a la creació d'una borsa de treball per cobrir les necessitats temporals de professorat de les diferents especialitats musicals i artístiques amb què compta l'Escola de Música i Dansa del Poble Nou de Benitatxell. La proposta de bases va ser presentada pel regidor de cultura, Víctor Bisquert.

Així, des que es va crear de forma oficial l'Escola de Música fa més de quinze anys mai s'havien realitzat proves selectives per a contractar professorat ni s'havia creat cap borsa de treball per cobrir baixes o altres necessitats. Segons Bisquert "amb aquesta convocatòria es pretén donar una primera resposta a les necessitats de contractació de l'escola de música i fer-ho amb total transparència, objectivitat i sempre sota el principi d'igualtat d'oportunitats"

Les bases de la convocatòria, que es publicaran en els propers dies en el BOP d'Alacant i en la pàgina web de l'Ajuntament, permetran crear una borsa de treball de totes les especialitats amb què compta l'Escola de Música i Dansa: piano, guitarra , trombó, tuba i bombardí, flauta travessera, oboè, saxofon, dolçaina, trompa, trompeta, clarinet, percussió, jardí musical i iniciació a la música, danses tradicionals, ballet i ball modern.

Pel que fa a les proves, aquestes constaran de dos exercicis: un de caràcter pràctic on els aspirants hauran d'interpretar alguns fragments de dues obres o realitzar dos balls, i un exercici didàctic on hauran d'exposar de forma oral com realitzarien una sessió per treballar algun aspecte tècnic de l'instrument pel qual concursen i respondre a una sèrie de preguntes bàsiques sobre llenguatge musical.

Tot i que encara no hi ha una data exacta per a la realització de les proves, ja que tot dependrà dels temps administratius, des de la regidoria de cultura de Benitatxell s'espera que les proves es puguen realitzar la tercera o la quarta setmana de setembre.

La convocatòria, d'altra banda, s'emmarca dins del treball que realitza des de fa un any l'actual equip de govern per donar solució als problemes de contractació que pateix l'Ajuntament i per donar resposta de forma ràpida a les baixes que es produeixen en totes les àrees. Bisquert també ha volgut assenyalar que "s'estan treballant les convocatòries per a altres bores i a més estem en contacte amb altres ajuntaments de la comarca per poder compartir borses de treball i, així, ajudar-nos entre administracions".

 

Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?