El consistori del Poble Nou de Benitatxell rep una subvenció per senyalitzar les rutes turístiques.

  • La senyalització del municipi és una qüestió prioritària de cara a la Volta Ciclista a Espanya que finalitza al Puig de la LLorença en una de les seues etapes. 

 

L'ajuntament del Poble Nou de Benitatxell rep una subvenció de l'Agència Valenciana de Turisme per valor de 5.132 euros per a la senyalització de rutes turístiques del municipi amb la finalitat de millorar la imatge de la població i la qualitat de la informació de cara a la Volta Ciclista a Espanya. “Volem oferir-li al turista una visió més clara i atractiva de la situació” ha assenyalat el Regidor de Turisme, Manolo Segarra. Per això s'adequaran i actualitzaran els senyals del nucli urbà i de la contornada, així com els de les rutes turístiques de la localitat: La Ruta dels Testos, la Ruta dels Penya-segats i la ruta de la falla del Moraig.

El propòsit principal de l'actuació al municipi és el d'unificar aquest tipus de senyals amb uns cartells agrupats i atractius que situen el visitant amb un colp d´ull. La senyalització també es realitzarà a les rutes de senderisme amb la creació de nous panells informatius verticals i la substitució dels indicadors existents, ara en mal estat, per altres de materials naturals, respectuosos i integrats amb el medi ambient com ara la fusta. La subvenció servirà, a més, per a repintar les marques existents i canviar les cordes de la Ruta dels Testos amb la intenció de millorar l'accessibilitat i la prevenció de riscos.

Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?