La Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana informa:

>> La Consellera de Sanitat de la Generalitat Valenciana informa que, en breu, es procedirà a l'enviament de les cartes d'invitació i participació de la quinta ronda del PROGRAMA DE PREVENCIÓ DE CÀNCER COLORECTAL en el Poble Nou de Benitatxell. Va dirigit a persones amb edat compresa entre els 50 i els 69 anys. Per a qualsevol dubte o informació addicional pot posar-se en contacte amb el Centre de Salut Pública de Dénia, en Plaça Jaume I, número 5 o cridant al 966429600-09.

>> La Consellera de Sanidad de la Generalitat Valenciana informa que, en breve, se procederá al envío de las cartas de invitación y participación de la quinta ronda del PROGRAMA DE PREVENCIÓN DE CÃ?NCER COLORRECTAL en El Poble Nou de Benitatxell. Va dirigido a personas con edad comprendida entre los 50 y los 69 años. Para cualquier duda o información adicional puede ponerse en contacto con el Centro de Salud Pública de Dénia, en Plaza Jaime I, número 5 o llamando al 966429600-09.

>> The Regional Ministry of Health of the Valencian Community reports that shortly, it will proceed to send letters of invitation and participation of the fifth round of PREVENTION PROGRAM of Colorectal Cancer in El Poble Nou de Benitatxell. It is aimed at people aged between 50 and 69 years. For any questions or additional information please contact the Public Health Center of Denia, in Plaza Jaime I, No. 5 or by calling 966429600-09.

 

                       

Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?