SEU ELECTRÒNICA

EspañolValenciàEnglishDeutch

TEMPS

AVUI

12ºC


diumenge

15ºC

11ºC

dilluns

15ºC

11ºC

dimarts

16ºC

12ºC

dimecres

17ºC

14ºC

CALENDARI

CASA

Descarregui els nostres apps

Benitatxell Incidencias

Benitatxell Incidències és l'aplicació oficial de l'ajuntament d'El Poble Nou de Benitatxell per a la comunicació i gestió d'incidències en l'equipament urbà i de participació ciutadana.

Amb esta aplicació podràs notificar directament a l'ajuntament en temps real, diversos tipus d'incidències, avaries o desperfectes que es puguen trobar en la localitat.

L'aplicació també inclou un apartat d'avisos locals, una guia telèfons d'interés i un apartat de bústia ciutadana per a contactar amb l'ajuntament.

Benitatxell Turismo

Vols conéixer a fons el nostre municipi i els seus voltants?

Amb esta aplicació podràs veure tot el que oferim al teu voltant en temps real, situant-te en el mapa i orientant-te per ell gràcies al GPS i la brúixola del teu mòbil.

Podràs guiar-te fins al lloc seleccionat amb un senzill generador de trajectes, ja siga a peu, amb cotxe o amb bicicleta.

També pots filtrar els llistats específics per categoria i afegir els teus preferits a la llista de favorits. A més podràs accedir a les fitxes de detall per a veure les dades més interessants.

En l'apartat de rutes tens tots els recorreguts que oferix la zona. Estes rutes mostren tots els detalls, i et permeten recórrer-les sense perdre't.

Mantín-te informat de tots els pròxims esdeveniments gràcies a la nostra completa agenda i a més t'avisarem de les novetats del municipi gràcies a les notificacions.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques dels seus usuaris navegació. Si continueu veient, considerarem que accepteu el seu ús. Per continuar amb la navegació, entenem que accepteu nostres política de galetes.