SEU ELECTRÒNICA

EspañolValenciàEnglishDeutch

TEMPS

AVUI

14ºC


diumenge

18ºC

13ºC

dilluns

15ºC

11ºC

dimarts

15ºC

10ºC

dimecres

15ºC

9ºC

CALENDARI

CASA

Benitatxell Incidencias

Benitatxell Incidències és l'aplicació oficial de l'ajuntament d'El Poble Nou de Benitatxell per a la comunicació i gestió d'incidències en l'equipament urbà i de participació ciutadana.

Amb esta aplicació podràs notificar directament a l'ajuntament en temps real, diversos tipus d'incidències, avaries o desperfectes que es puguen trobar en la localitat.

L'aplicació també inclou un apartat d'avisos locals, una guia telèfons d'interés i un apartat de bústia ciutadana per a contactar amb l'ajuntament.

Benitatxell Turismo

Vols conéixer a fons el nostre municipi i els seus voltants?

Amb esta aplicació podràs veure tot el que oferim al teu voltant en temps real, situant-te en el mapa i orientant-te per ell gràcies al GPS i la brúixola del teu mòbil.

Podràs guiar-te fins al lloc seleccionat amb un senzill generador de trajectes, ja siga a peu, amb cotxe o amb bicicleta.

També pots filtrar els llistats específics per categoria i afegir els teus preferits a la llista de favorits. A més podràs accedir a les fitxes de detall per a veure les dades més interessants.

En l'apartat de rutes tens tots els recorreguts que oferix la zona. Estes rutes mostren tots els detalls, i et permeten recórrer-les sense perdre't.

Mantín-te informat de tots els pròxims esdeveniments gràcies a la nostra completa agenda i a més t'avisarem de les novetats del municipi gràcies a les notificacions.

APP Playa Moraig

Adquiere un ticket por el tiempo que desees, y cuando te marches, solicita la devolución del importe que no hayas utilizado! Paga sólo lo justo!

Busca el Logo de Aparcare, y en aquellos municipios donde lo veas, podrás utilizar tu

También podrás pagar las anulaciones en el caso de ser denunciado.

Olvídate de ir buscando máquinas expendedoras o de sufrir si el tiempo de tu ticket se está agotando... Con AparcarE todo es mas sencillo y económico!

Podrás consultar en cualquier momento tus tickets, tus devoluciones, y tus anulaciones de denuncia. Olvidate de guardar papeles y justificantes. La App lo hace por ti.

Además accede desde cualquier sitio, a través de www.aparcare.com

AparcarE es un sistema 100% seguro, todas las transacciones se realizan mediante entorno seguro y garantizado de REDSYS y nunca almacenamos los datos de tus tarjetas de crédito.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques dels seus usuaris navegació. Si continueu veient, considerarem que accepteu el seu ús. Per continuar amb la navegació, entenem que accepteu nostres política de galetes.