SEU ELECTRÒNICA

EspañolValenciàEnglishDeutch

TEMPS

AVUI

13ºC


diumenge

18ºC

13ºC

dilluns

15ºC

11ºC

dimarts

15ºC

10ºC

dimecres

15ºC

9ºC

CALENDARI

CASA

Asesoramen Jurídic

El Servei d'Assessorament Jurídic, depenent de l'Àrea de Benestar Social, ofereix informació jurídica bàsica als ciutadans mitjançant una primera acollida, informació i atenció sobre l'exercici dels drets de les persones.

Té com a línies d'actuació generals:

Oferir atenció especialitzada en dret civil, dret penal, dret matrimonial i violència domèstica.
Valorar les possibilitats d'accedir a la justícia gratuïta
El servei dóna informació i orientació bàsica de tipus legal, dels procediments que cal seguir en cada cas, segons cada circumstància. Fa una atenció especialitzada, individualitzada i gratuïta en tots els àmbits: personal, social, laboral, familiar i estrangeria. En eixe sentit, tots els ciutadans, les ciutadanes i les famílies empadronades al municipi poden adreçar-se a aquest servei per a assessorar-se sobre assumptes com ara violència domèstica, conflictes relatius al lloguer, propietats, dret de família, temes laborals, situacions de desempar o mediació per a facilitar l'adhesió a plans de vivenda, entre altres.


Contacte

Departament de Serveis Socials
Tel./Fax 96 649 33 69 ext. 130-131

Horari: divendres amb cita previa

Direcció: c/Mercat, 1

Correu: serveissocials@elpoblenoudebenitatxell.org

Email: tonicolomer@elpoblenoudebenitatxell.org

Regidor: Antonio Colomer

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques dels seus usuaris navegació. Si continueu veient, considerarem que accepteu el seu ús. Per continuar amb la navegació, entenem que accepteu nostres política de galetes.