SEU ELECTRÒNICA

EspañolValenciàEnglish

TEMPS

AVUI

22ºC


dijous

23ºC

20ºC

divendres

24ºC

22ºC

dissabte

26ºC

23ºC

diumenge

27ºC

21ºC

CALENDARI

CASA

Descarregui les apps

Asesoramen Jurídic

El Servei d'Assessorament Jurídic, depenent de l'Àrea de Benestar Social, ofereix informació jurídica bàsica als ciutadans mitjançant una primera acollida, informació i atenció sobre l'exercici dels drets de les persones.

Té com a línies d'actuació generals:

Oferir atenció especialitzada en dret civil, dret penal, dret matrimonial i violència domèstica.
Valorar les possibilitats d'accedir a la justícia gratuïta
El servei dóna informació i orientació bàsica de tipus legal, dels procediments que cal seguir en cada cas, segons cada circumstància. Fa una atenció especialitzada, individualitzada i gratuïta en tots els àmbits: personal, social, laboral, familiar i estrangeria. En eixe sentit, tots els ciutadans, les ciutadanes i les famílies empadronades al municipi poden adreçar-se a aquest servei per a assessorar-se sobre assumptes com ara violència domèstica, conflictes relatius al lloguer, propietats, dret de família, temes laborals, situacions de desempar o mediació per a facilitar l'adhesió a plans de vivenda, entre altres.


Contacte

Departament de Serveis Socials
Tel./Fax 96 649 33 69 ext. 130-131

Horari: divendres amb cita previa

Direcció: c/Mercat, 1

Correu: serveissocials@elpoblenoudebenitatxell.org

Email: tonicolomer@elpoblenoudebenitatxell.org

Regidor: Antonio Colomer

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques dels seus usuaris navegació. Si continueu veient, considerarem que accepteu el seu ús. Per continuar amb la navegació, entenem que accepteu nostres política de galetes.