SEU ELECTRÒNICA

EspañolValenciàEnglish

TEMPS

AVUI

22ºC


dijous

23ºC

20ºC

divendres

24ºC

22ºC

dissabte

26ºC

23ºC

diumenge

27ºC

21ºC

CALENDARI

CASA

Descarregui les apps

 

Salutació de la regidora de Comunicació i Noves Tecnologies.

Benvolguts amics i amigues,

 Em complau presentar-los, després d'uns quants mesos de treball, la nova web municipal. Una web que demostra la meua aposta per desenvolupar un pla de comunicació pròxim que trasllade a tots els veïns i veïnes el dia a dia de la gestió municipal. Per a això li hem donat un disseny àgil i atractiu així com un maneig de l'usuari fàcil i intuïtiu. La meua premissa és informar de tot i a tots i totes. Per això, he impulsat la creació d’ una web que comunique tant en valencià com en castellà, a més de l'anglés i alemany. No oblidem que la comunicació és també integració. I només una informació sense barreres idiomàtiques pot afavorir la integració dels residents. Pense que si els veïns i veïnes estan informats, seran molt més participatius i formaran part d'una manera molt més activa de la comunitat.

Un objectiu clau que em vaig marcar des del mateix moment en què vaig començar a treballar en la Regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies va ser el de reforçar, mitjançant una informació oberta, generosa i sense obstacles, els llaços que ens unixen com a poble. Per això mateix hem activat un portal de transparència perquè els ciutadans puguen consultar d'una manera més accessible i senzilla tota la informació de caràcter públic.Sóc conscient que la meua regidoria exigix molta responsabilitat, també de que és una de les més importants en un ajuntament, ja que engloba a tots els departaments. El meu deure és, per tant, garantir que tots els ciutadans i ciutadanes del municipi estiguen al corrent de tots els passos que es donen en la gestió municipal. Entenc la comunicació com una corretja de transmissió imparcial i transparent que trasllade al veí i veïna tot el treball que es realitza en l'ajuntament.

El que desitje ara és que el ciutadà i ciutadana faça seua aquesta web, que es familiaritze amb ella i que consulte diàriament les publicacions i novetats.Tota la informació que es gestiona a la web es complementa amb la revista impresa Al Corrent, que es distribuïx gratuïtament a domicili, i les xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, App...) que també es gestionen des del Departament de Comunicació. Les xarxes socials són els nervis de la informació, els encarregats de dinamitzar la informació amb les seues plataformes ràpides, dinàmiques i directes. Totes aquestes ferramentes d'informació orientades a distints perfils de ciutadans garantixen que ningú puga sentir-se incomunicat ni aïllat.

La meua meta durant la present legislatura com a Regidora de Comunicació i Noves Tecnologies és la de continuar treballant en un pla de comunicació interactiu que abrace al veí i veïna. Vull que estiguen abrigats per la institució municipal, que comprenguen que l'ajuntament és ja una institució pròxima i accessible. M'agradaria que el meu treball faça sentir que estem més prop del ciutadà del que  mai abans ho havíem estat.

Antonio Colomer.

Regidor de Comunicació i Noves Tecnologies

 


Contacte

Departament de Comunicació i Noves Tecnologies
Tel. 966 493 369 ext.117

Direcció: C/ Mayor, 5

Correu de comunicació: comunicacio@elpoblenoudebenitatxell.org 
Correu informàtica: informatica@elpoblenoudebenitatxell.org

 

Regidor de Comunicació i Noves Tecnologies: Antonio Colomer

Email: tonicolomer@elpoblenoudebenitatxell.org

 


 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques dels seus usuaris navegació. Si continueu veient, considerarem que accepteu el seu ús. Per continuar amb la navegació, entenem que accepteu nostres política de galetes.