SEU ELECTRÒNICA

EspañolValenciàEnglish

TEMPS

AVUI

22ºC


dijous

23ºC

20ºC

divendres

24ºC

22ºC

dissabte

26ºC

23ºC

diumenge

27ºC

21ºC

CALENDARI

CASA

Descarregui les apps

Cultura

El Departament de Cultura té les seues funcions i objectius principals definits en els següents ítems:

- Promoure el coneixement i difondre la nostra cultura, tradicions i festes perquè tothom puguen ser partíceps i gaudir de la riquesa que ofereix el nostre municipi.
- Protegir el patrimoni històric, artístic i documental.
- Fomentar activitats d'interés cultural durant tot l'any per a la participació i la unió dels distints i variats col·lectius socials.
- Contribuir al manteniment d'associacions o institucions que desenvolupen la seua activitat i complementen l'oferta cultural del poble.
- Escoltar les propostes de les associacions (que conformen el municipi) i col·laborar amb aquestes en la promoció d'activitats que enriqueixen la vida cultural i social del poble.
- Elaborar una agenda cultural periòdica, com a canal d'informació, per a la difusió de totes les activitats que es proposen des del departament municipal.
- Impulsar la coordinació amb organismes públics i privats amb interessos comuns per mitjà de convenis de col·laboració.
- Donar a conéixer la Biblioteca municipal com a vehicle cultural. Aquest servei té com a missió oferir el lliure accés a cultura, a l'educació, a l'oci, al pensament i a la consulta, sempre obert a tots els individus.
 


Contacte

Departament de Cultura 
Tel. 966 493 369 ext. 161 
Horari: dilluns a divendres, de 11.30 h. a 13.30 h.

Adreça: C/ Alacant, 11 [Biblioteca]

Correu: jorgepascual@elpoblenoudebenitatxell.org

Regidor: Jorge Pascual

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques dels seus usuaris navegació. Si continueu veient, considerarem que accepteu el seu ús. Per continuar amb la navegació, entenem que accepteu nostres política de galetes.