SEU ELECTRÒNICA

EspañolValenciàEnglishDeutch

TEMPS

AVUI

15ºC


dilluns

15ºC

11ºC

dimarts

16ºC

10ºC

dimecres

15ºC

10ºC

dijous

13ºC

12ºC

CALENDARI

CASA

Cultura

El Departament de Cultura té les seues funcions i objectius principals definits en els següents ítems:

- Promoure el coneixement i difondre la nostra cultura, tradicions i festes perquè tothom puguen ser partíceps i gaudir de la riquesa que ofereix el nostre municipi.
- Protegir el patrimoni històric, artístic i documental.
- Fomentar activitats d'interés cultural durant tot l'any per a la participació i la unió dels distints i variats col·lectius socials.
- Contribuir al manteniment d'associacions o institucions que desenvolupen la seua activitat i complementen l'oferta cultural del poble.
- Escoltar les propostes de les associacions (que conformen el municipi) i col·laborar amb aquestes en la promoció d'activitats que enriqueixen la vida cultural i social del poble.
- Elaborar una agenda cultural periòdica, com a canal d'informació, per a la difusió de totes les activitats que es proposen des del departament municipal.
- Impulsar la coordinació amb organismes públics i privats amb interessos comuns per mitjà de convenis de col·laboració.
- Donar a conéixer la Biblioteca municipal com a vehicle cultural. Aquest servei té com a missió oferir el lliure accés a cultura, a l'educació, a l'oci, al pensament i a la consulta, sempre obert a tots els individus.
 


Contacte

Departament de Cultura 
Tel. 966 493 369 ext. 161 
Horari: dilluns a divendres, de 11.30 h. a 13.30 h.

Adreça: C/ Alacant, 11 [Biblioteca]

Correu: jorgepascual@elpoblenoudebenitatxell.org

Regidor: Jorge Pascual

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques dels seus usuaris navegació. Si continueu veient, considerarem que accepteu el seu ús. Per continuar amb la navegació, entenem que accepteu nostres política de galetes.