SEU ELECTRÒNICA

EspañolValenciàEnglishDeutch

TEMPS

AVUI

13ºC


diumenge

18ºC

13ºC

dilluns

15ºC

11ºC

dimarts

15ºC

10ºC

dimecres

15ºC

9ºC

CALENDARI

CASA

Esports

El Departament d'Esports és l'encarregat de la promoció i el foment de l'esport al nostre municipi, així com de la gestió de les instal·lacions esportives municipals. Els seus objectius són:

- Promoure i organitzar activitats esportives per a contribuir a la recreació i formació integral de la població a partir d'una variada oferta de programes i propostes, que responen a les necessitats i expectatives de tots els grups d'interés, per a elevar, així, la seua qualitat de vida.
- Mantenir un servei en continu procés de millora, reconegut i de referència per la qualitat i varietat de la seua oferta i instal·lacions.
- Elaborar una programació esportiva anual (esdeveniments, cursos, activitats, entrenaments d'entitats, campionats oficials, lligues locals).
- Gestionar i organitzar les instal·lacions esportives municipals.
- Informar i orientar per a la creació d'entitats esportives noves.
- Tramitar inscripcions a Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.
- Organitzar, donar suport i informar sobre els esdeveniments esportius del nostre municipi i també dels organitzats a la nostra comarca, especialment els impulsats pel Consorci Esportiu de la Marina Alta (Cema), del qual l'Ajuntament n'és membre.

Reservas al email: esports@elpoblenoudebenitatxell.com


Contacte

Departament d'Esports
Tel. 966 493 369 ext.161

Adreça: C/ Alacant, 11

Correu: tonicolomer@elpoblenoudebenitatxell.org

Regidor: Antonio Colomer

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques dels seus usuaris navegació. Si continueu veient, considerarem que accepteu el seu ús. Per continuar amb la navegació, entenem que accepteu nostres política de galetes.