SEU ELECTRÒNICA

EspañolValenciàEnglish

TEMPS

AVUI

22ºC


dijous

23ºC

20ºC

divendres

24ºC

22ºC

dissabte

26ºC

23ºC

diumenge

27ºC

21ºC

CALENDARI

CASA

Descarregui les apps

Esports

El Departament d'Esports és l'encarregat de la promoció i el foment de l'esport al nostre municipi, així com de la gestió de les instal·lacions esportives municipals. Els seus objectius són:

- Promoure i organitzar activitats esportives per a contribuir a la recreació i formació integral de la població a partir d'una variada oferta de programes i propostes, que responen a les necessitats i expectatives de tots els grups d'interés, per a elevar, així, la seua qualitat de vida.
- Mantenir un servei en continu procés de millora, reconegut i de referència per la qualitat i varietat de la seua oferta i instal·lacions.
- Elaborar una programació esportiva anual (esdeveniments, cursos, activitats, entrenaments d'entitats, campionats oficials, lligues locals).
- Gestionar i organitzar les instal·lacions esportives municipals.
- Informar i orientar per a la creació d'entitats esportives noves.
- Tramitar inscripcions a Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.
- Organitzar, donar suport i informar sobre els esdeveniments esportius del nostre municipi i també dels organitzats a la nostra comarca, especialment els impulsats pel Consorci Esportiu de la Marina Alta (Cema), del qual l'Ajuntament n'és membre.

Reservas al email: esports@elpoblenoudebenitatxell.com


Contacte

Departament d'Esports
Tel. 966 493 369 ext.161

Adreça: C/ Alacant, 11

Correu: tonicolomer@elpoblenoudebenitatxell.org

Regidor: Antonio Colomer

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques dels seus usuaris navegació. Si continueu veient, considerarem que accepteu el seu ús. Per continuar amb la navegació, entenem que accepteu nostres política de galetes.