SEU ELECTRÒNICA

EspañolValenciàEnglishDeutch

TEMPS

AVUI

12ºC


dilluns

12ºC

10ºC

dimarts

14ºC

11ºC

dimecres

13ºC

10ºC

dijous

14ºC

10ºC

CALENDARI

CASA

Descarregui els nostres apps

Esports

El Departament d'Esports és l'encarregat de la promoció i el foment de l'esport al nostre municipi, així com de la gestió de les instal·lacions esportives municipals. Els seus objectius són:

- Promoure i organitzar activitats esportives per a contribuir a la recreació i formació integral de la població a partir d'una variada oferta de programes i propostes, que responen a les necessitats i expectatives de tots els grups d'interés, per a elevar, així, la seua qualitat de vida.
- Mantenir un servei en continu procés de millora, reconegut i de referència per la qualitat i varietat de la seua oferta i instal·lacions.
- Elaborar una programació esportiva anual (esdeveniments, cursos, activitats, entrenaments d'entitats, campionats oficials, lligues locals).
- Gestionar i organitzar les instal·lacions esportives municipals.
- Informar i orientar per a la creació d'entitats esportives noves.
- Tramitar inscripcions a Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.
- Organitzar, donar suport i informar sobre els esdeveniments esportius del nostre municipi i també dels organitzats a la nostra comarca, especialment els impulsats pel Consorci Esportiu de la Marina Alta (Cema), del qual l'Ajuntament n'és membre.

 

Contacte

Departament d'Esports
Tel. 966 493 369 ext.161

Adreça: C/ Alacant, 11

Correu: tonicolomer@elpoblenoudebenitatxell.org

Regidor: Antonio Colomer

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques dels seus usuaris navegació. Si continueu veient, considerarem que accepteu el seu ús. Per continuar amb la navegació, entenem que accepteu nostres política de galetes.