SEU ELECTRÒNICA

EspañolValenciàEnglish

TEMPS

AVUI

22ºC


dijous

23ºC

20ºC

divendres

24ºC

22ºC

dissabte

26ºC

23ºC

diumenge

27ºC

21ºC

CALENDARI

CASA

Descarregui les apps

Educació

El Departament d'Educació ha anat exercint una activitat cada vegada més diversificada, intentant adaptar-se als interessos formatius de la població. En la seua tasca té com a objectius principals:

- Programar, dissenyar, gestionar i coordinar el programa municipal d'Educació de Persones Adultes. Té una àmplia oferta de cursos pensant en les necessitats de cada grup.
- Oferir als ciutadans i a les ciutadanes una oferta formativa específica destinada a completar la seua formació i una proposta d'espai obert a la participació ciutadana.
- Dotar totes les persones de les mateixes oportunitats per a poder accedir a algunes titulacions, incrementar la seua formació bàsica o bé adquirir una sèrie de coneixements que possibiliten una millor inserció laboral.
- Dissenyar, gestionar i coordinar programes formatius d'inserció sociolaboral.
- Tramitar, arxivar i controlar tots els expedients iniciats o gestionats pel departament d'educació.
- L'Escola de Música també és un vehicle important en la promoció de la música, element identificador de la nostra cultura. Entre els seus objectius està el fomentar el coneixement de la música, iniciant els xiquets des d'edats primerenques en el seu aprenentatge i ajudar a descobrir les seues capacitats.


Contacte

Departament d'Educació
Tel. 96 649 33 69 ext. 161 
Horari: dilluns a divendres, de 11.30 h. a 13.30 h.

Adreça: C/ Alacant, 11 [Biblioteca]

Correu: fpa@elpoblenoudebenitatxell.org

Regidora: Jorge Pascual Fortes, jorgepascual@elpoblenoudebenitatxell.org

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques dels seus usuaris navegació. Si continueu veient, considerarem que accepteu el seu ús. Per continuar amb la navegació, entenem que accepteu nostres política de galetes.