SEU ELECTRÒNICA

EspañolValenciàEnglish

TEMPS

AVUI

22ºC


dijous

23ºC

20ºC

divendres

24ºC

22ºC

dissabte

26ºC

23ºC

diumenge

27ºC

21ºC

CALENDARI

CASA

Descarregui les apps

Area de Promoció Econòmica

El Departament de Promoció Econòmica és l'impulsor del desenvolupament econòmic i social del municipi. Planifica, gestiona i ofereix a les persones, a les empreses i als comerços, programes locals i serveis dirigits a promoure l'activitat econòmica i l'ocupació. Els objectius del Departament de Promoció Econòmica són:

- Àmbit d'orientació i d'inserció laboral: afavorir la inserció sociolaboral a través del desenvolupament d'actuacions concretes, de totes les persones desocupades que busquen un lloc de treball.
- Àmbit d'empreses i d'emprenedors: mantenir una comunicació amb les empreses del municipi que permeta avançar conjuntament en els processos de desenvolupament local. Assessorar els emprenedors que vulguen dur a terme algun projecte empresarial. Informar-los de les ajudes que puguen sol·licitar, així com, gestionar-les i fer el seu seguiment.
- Àmbit de comerç: potenciar i promocionar l'activitat comercial del municipi. Incentivar el comerç del poble a través de la realització de campanyes d'animació i promoció del comerç.
- Àmbit de formació: informar a les persones desocupades o en actiu de la formació que poden rebre.
- Àmbit agrícola: assessorament i promoció dels productes autòctons. Potenciar el producte del raïm de moscatell, donar a conéixer el projecte d'agricultura ecològica i la marca BioMoscatell del Poble Nou de Benitatxell. 

 

Contacte

Agència de Desenvolupament Local
Tel./Fax 96 649 33 87 

Adreça: C/ Pare Plàcido, 16

Correu: adl@elpoblenoudebenitatxell.org

Regidor: Maria Teresa Roldán

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques dels seus usuaris navegació. Si continueu veient, considerarem que accepteu el seu ús. Per continuar amb la navegació, entenem que accepteu nostres política de galetes.