SEU ELECTRÒNICA

EspañolValenciàEnglishDeutch

TEMPS

AVUI

12ºC


dilluns

12ºC

10ºC

dimarts

14ºC

11ºC

dimecres

13ºC

10ºC

dijous

14ºC

10ºC

CALENDARI

CASA

Descarregui els nostres apps

Serveis Socials

Aquests són els recursos tècnics, professionals i institucionals que la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament -amb suport de la Conselleria de Benestar Social i la Diputació d'Alacant- ofereix a tots els ciutadans del municipi per a cobrir les seues necessitats i millorar la seua qualitat de vida:

- Programa d'informació, d'orientació i d'assessorament: adreçat a tots els ciutadans per a informar-los, orientar-los i assessorar-los sobre els drets i recursos socials que tenen al seu abast per a resoldre necessitats específiques.
- Servei d'ajuda a domicili: orientat a prestar atenció de caràcter domèstic, psicològic, rehabilitador, social, personal i educatiu individual o familiar quan existeix necessitat especial.
- Programa de prevenció i d'inserció social: té com a objectiu la intervenció individual o en grups de risc alt que necessiten ajuda per a previndre conflictes i promoure la seua reinserció social.
- Programa de cooperació social: destinat a impulsar i fomentar la iniciativa social, l'associacionisme i el voluntariat social.
- Programa d'atenció a les necessitats bàsiques: es fonamenta en l'atenció a les necessitats més bàsiques dels ciutadans que no puguen assegurar-les per ells mateixos, mitjançant la gestió de prestacions econòmiques.
- Altres serveis: programes especialitzats adreçats a col·lectius específics  com ara el servei d'Assessorament Jurídic o el Servei d'atenció a la dependència.

 

Contacte

Departament de Serveis Socials
Tel./Fax 96 649 33 69 ext. 130 / 96 649 39 92

Horari: dijous amb cita prèvia

Adreça: c/Mercat, 1

Correu: serveissocials@elpoblenoudebenitatxell.org

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques dels seus usuaris navegació. Si continueu veient, considerarem que accepteu el seu ús. Per continuar amb la navegació, entenem que accepteu nostres política de galetes.