SEU ELECTRÒNICA

EspañolValenciàEnglishDeutch

TEMPS

AVUI

13ºC


diumenge

18ºC

13ºC

dilluns

15ºC

11ºC

dimarts

15ºC

10ºC

dimecres

15ºC

9ºC

CALENDARI

CASA

Serveis Socials

Aquests són els recursos tècnics, professionals i institucionals que la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament -amb suport de la Conselleria de Benestar Social i la Diputació d'Alacant- ofereix a tots els ciutadans del municipi per a cobrir les seues necessitats i millorar la seua qualitat de vida:

- Programa d'informació, d'orientació i d'assessorament: adreçat a tots els ciutadans per a informar-los, orientar-los i assessorar-los sobre els drets i recursos socials que tenen al seu abast per a resoldre necessitats específiques.
- Servei d'ajuda a domicili: orientat a prestar atenció de caràcter domèstic, psicològic, rehabilitador, social, personal i educatiu individual o familiar quan existeix necessitat especial.
- Programa de prevenció i d'inserció social: té com a objectiu la intervenció individual o en grups de risc alt que necessiten ajuda per a previndre conflictes i promoure la seua reinserció social.
- Programa de cooperació social: destinat a impulsar i fomentar la iniciativa social, l'associacionisme i el voluntariat social.
- Programa d'atenció a les necessitats bàsiques: es fonamenta en l'atenció a les necessitats més bàsiques dels ciutadans que no puguen assegurar-les per ells mateixos, mitjançant la gestió de prestacions econòmiques.
- Altres serveis: programes especialitzats adreçats a col·lectius específics  com ara el servei d'Assessorament Jurídic o el Servei d'atenció a la dependència.

 

Contacte

Departament de Serveis Socials
Tel./Fax 96 649 33 69 ext. 130 / 96 649 39 92

Horari: dijous amb cita prèvia

Adreça: c/Mercat, 1

Correu: serveissocials@elpoblenoudebenitatxell.org

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques dels seus usuaris navegació. Si continueu veient, considerarem que accepteu el seu ús. Per continuar amb la navegació, entenem que accepteu nostres política de galetes.