SEU ELECTRÒNICA

EspañolValenciàEnglish

TEMPS

AVUI

22ºC


dijous

23ºC

20ºC

divendres

24ºC

22ºC

dissabte

26ºC

23ºC

diumenge

27ºC

21ºC

CALENDARI

CASA

Descarregui les apps

Turisme del Poble Nou de Benitatxell

El Departament de Turisme és gestionat des de l'Oficina de Turisme "Tourist Info El Poble Nou de Benitatxell". Aquesta oficina pertany a la Xarxa Tourist Info (Oficines d'Informació Turística de la Comunitat Valenciana). Les funcions principals del departament són:

- Prestar un servei d'informació turística, presencial o a distància, als turistes i ciutadans sobre els recursos i l'oferta turística local, comarcal, provincial i autonòmica.
- Revisar i actualitzar la informació relativa al municipi en les bases de dades, webs i publicacions turístiques de l'administració pública.
- Coordinar les accions de promoció i dinamització turística del municipi.
- Promocionar l'oferta turística local mitjançant la participació en fires, campanyes publicitàries, guies turístiques i altres publicacions. - Així com editar material divulgatiu de l'oferta turística local.
- Actualizar al Portal Turístic de la Comunitat Valenciana la informació sobre activitats, esdeveniments i festes de El Poble Nou de Benitatxell.
- Elaborar enquestes i estadístiques de visitants i demandes d'informació ateses a l'oficina de turisme, amb la finalitat d'obtenir informació que resulte d'utilitat per a la millora de la planificació turística.
- Crear nous productes turístics, aprofitant i potenciant els recursos existents.
- Coordinar les tasques d'adequació, de millora i senyalització de recursos turístics.


Contacte

Departament de Turisme
Tel./Fax 96 649 33 69 ext. 170 

Horari: dilluns a divendres, de 8 h. a 15 hores

Adreça: c/Mercat, 

WEB: http://www.turismo.elpoblenoudebenitatxell.com/

Correu: turisme@elpoblenoudebenitatxell.org

Regidor:  Maria Teresa Roldán

Correu: mayteroldan@elpoblenoudebenitatxell.org

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques dels seus usuaris navegació. Si continueu veient, considerarem que accepteu el seu ús. Per continuar amb la navegació, entenem que accepteu nostres política de galetes.