SEU ELECTRÒNICA

EspañolValenciàEnglishDeutch

TEMPS

AVUI

28ºC


divendres

28ºC

22ºC

dissabte

29ºC

22ºC

diumenge

30ºC

23ºC

dilluns

29ºC

23ºC

CALENDARI

CASA

CANVI DE COMPTADORS OBLIGATORIS A LA FI D'AQUEST ANY

15 de de juliol de 2019

CAMBIO DE CONTADOR

A finales de este año 2019 ya se da por finalizado el plazo para sustituir el contador antiguo por el contador digital , los motivos de este cambio son para evitar fraudes ya que el antiguo contador no cuenta con la seguridad necesaria y es de fácil manipulación.

Según indican todos los contadores deben haber sido cambiados este final de año ya que si usted dispone del contador anterior tendrá que ponerse en contacto con su distribuidora para que procedan a la sustitución gratuita de lo contrario  tendrá que asumir los costes del mismo . 

A continuación puede ver toda la información correspondiente y las preguntas frecuentes sobre el nuevo contador digital.

Más información: 

 
CANVI DE COMPTADOR
A la fi d'aquest any 2019 ja es dóna per finalitzat el termini per a substituir el comptador antic pel comptador digital, els motius d'aquest canvi són per a evitar fraus ja que l'antic comptador no compta amb la seguretat necessària i és de fàcil manipulació.
Segons indiquen tots els comptadors han d'haver estat canviats aquest final d'any ja que si vostè disposa del comptador anterior haurà de posar-se en contacte amb la seua distribuïdora perquè procedisca a la substitució gratuïta en cas contrari haurà d'assumir els costos d'aquest.
A continuació pot veure tota la informació corresponent i les preguntes freqüents sobre el nou comptador digital.
Més informació: 
https://comparadorluz.com/faq/contador-luz#contador-luz-digital
 
 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques dels seus usuaris navegació. Si continueu veient, considerarem que accepteu el seu ús. Per continuar amb la navegació, entenem que accepteu nostres política de galetes.