Benitatxell posa en marxa este cap de setmana l’autobús gratuït a la cala del Moraig

  • Els punts de recollida de banyistes són: cementeri municipal, pàrquing de davant del Masymas, aparcament del col·legi Lady Elizabeth i, finalment, la cala
  • Este servei busca descongestionar de vehicles la zona de costa i proporcionar una alternativa gratuïta al pàrquing de pagament

 A partir d’este divendres 28 de juny, i fins el diumenge1 de setembre, l’autobús llançadora gratuït habilitat per l’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell prestarà servei per a portar als banyistes a la cala del Moraig.

Després del bon funcionament dels passats estius, es mantenen els quatre punts de recollida: el cementeri municipal, el pàrquing de davant del Masymas, l’aparcament del col·legi Lady Elizabeth i, finalment, la cala.

Pel que fa a l’horari, l’autobús eixirà tots els matins a les 10:00h des del centre urbà i farà parada també en el pàrquing enfront del Masymas, l’aparcament del col·legi Lady Elizabeth i, finalment, la cala. El mateix recorregut, però a la inversa, el farà al migdia, a les 14:00h. A la vesprada, eixirà a les 16:00h i tornarà a les 18:30h.

A més, cada 15 o 20 minuts baixarà i pujarà als banyistes des de l’aparcament de la cala fins a peu de platja. Una alternativa còmoda a la pronunciada pendent que es fa especialment difícil de pujar en els dies de molta calor, amb l’hamaca i la nevera al coll.

Este servei busca descongestionar de vehicles la zona de costa i proporcionar una alternativa gratuïta al pàrquing de pagament més sostenible amb l’entorn. Al mateix temps, es vol potenciar les visites al centre urbà de la localitat.

Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?