SEU ELECTRÒNICA

EspañolValenciàEnglishDeutch

TEMPS

AVUI

23ºC


dijous

28ºC

22ºC

divendres

28ºC

22ºC

dissabte

28ºC

22ºC

diumenge

29ºC

23ºC

CALENDARI

CASA

El Poble Nou de Benitatxell reivindica al costat del restaurant Tribus la cuina vegana, ecològica i de proximitat en la Fira Comarcal

11 de novembre 2019

Este cap de setmana, El Poble Nou de Benitatxell ha estat present a la V Fira Comarcal celebrada a Ondara. Entre altres accions, va destacar la participació del restaurant pobler Tribus en les xarrades sobre artesania, on va donar a conéixer el seu seitan fet amb productes ecològics i valencians, i va reivindicar la cuina vegana, ecològica i de proximitat.

Enguany, un dels objectius de la V Fira Comarcal amb els 5 sentits. El tacte: Saber fer, oficis i artesanies, coordinada per la Macma, era donar-li un nou enfocament a través del debat i la creació de sinergies per a la posada en marxa de projectes turístics sostenibles i comarcals. Així mateix, també pretenia incentivar la generació d'economia circular a través d'una fira exterior i complementària en la qual productors i artesans podran vendre els productes fets a la Marina Alta, estimulant així la creació d'un mercat de proximitat artesanal.

Enguany 2019 tocava dedicar la fira al sentit del tacte, i la proposta va ser que girara al voltant dels oficis i les artesanies. El fòrum va estar dedicat a una de les tècniques més transversals i idiosincràtiques de la comarca: el paisatge de pedra seca i altres tècniques constructives.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques dels seus usuaris navegació. Si continueu veient, considerarem que accepteu el seu ús. Per continuar amb la navegació, entenem que accepteu nostres política de galetes.