SEU ELECTRÒNICA

EspañolValenciàEnglishDeutch

TEMPS

AVUI

28ºC


divendres

28ºC

22ºC

dissabte

29ºC

22ºC

diumenge

30ºC

23ºC

dilluns

29ºC

23ºC

CALENDARI

CASA

El Poble Nou de Benitatxell millora l'accessibilitat del Mercat amb una nova rampa adaptada a la normativa

11 de novembre 2019

Nova actuació per a millorar l'accessibilitat del Mercat Municipal. Gràcies a una subvenció de 5.395 euros de la Diputació d'Alacant, emmarcada en el pla de modernització de mercats municipals, aquest centre neuràlgic del comerç al Poble Nou de Benitatxell ha incorporat una nova rampa d'accés.

L'antiga, amb una pendent massa pronunciada, incomplia la normativa. A més, s'ha traslladat del centre de l'escalinata a l'extrem esquerre, la qual cosa millora la distribució de l'espai.

És la segona actuació que es duu a terme en poc temps per a eliminar barreres arquitectòniques en el Mercat. L'any passat ja es van renovar les portes, convertint-les en automàtiques. A més de millorar l'estètica, aquest nou muntatge va aportar lluminositat i va permetre una major eficiència energètica.

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques dels seus usuaris navegació. Si continueu veient, considerarem que accepteu el seu ús. Per continuar amb la navegació, entenem que accepteu nostres política de galetes.