SEU ELECTRÒNICA

EspañolValenciàEnglishDeutch

TEMPS

AVUI

14ºC


dissabte

14ºC

11ºC

diumenge

14ºC

11ºC

dilluns

15ºC

12ºC

dimarts

16ºC

13ºC

CALENDARI

CASA

L'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell crea la seua primera Comissió d'Igualtat

18 de gener 2021

El passat divendres es va crear la primera Comissió Negociadora del Pla d'Igualtat de l'Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell. Formada de manera paritària per treballadors i treballadores del consistori, el seu objectiu és aconseguir en la institució la incorporació de les polítiques d'igualtat necessàries per a aconseguir la igualtat de tracte i oportunitats entre dones i homes.

En la sessió es va aprovar el reglament del funcionament de la comissió, que el seu primer comés serà treballar en la redacció del Pla d'Igualtat Intern de l'ajuntament. Després, els membres hauran de dur a terme l'avaluació, el seguiment i el control de l'aplicació de les mesures contemplades en el pla. A més, també s'encarregarà de coordinar totes les labors de sensibilització entre la plantilla. Una vegada elaborat el Pla d'Igualtat, les reunions de la comissió tindran una periodicitat semestral.

“La igualtat d'oportunitats entre dones i homes és un dret universal, i com a representants públics tenim el deure d'impulsar polítiques de promoció d'igualtat que consoliden una societat més justa, igualitària i solidària”, ha afirmat el regidor de l'àrea, Víctor Bisquert.

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques dels seus usuaris navegació. Si continueu veient, considerarem que accepteu el seu ús. Per continuar amb la navegació, entenem que accepteu nostres política de galetes.