SEU ELECTRÒNICA

EspañolValenciàEnglish

TEMPS

AVUI

22ºC


dijous

23ºC

20ºC

divendres

24ºC

22ºC

dissabte

26ºC

23ºC

diumenge

27ºC

21ºC

CALENDARI

CASA

Descarregui les apps

COM ARRIBAR-HI

El Poble Nou de Benitatxell està situat en un lloc estratègic que destaca per la seua bellesa costanera i tranquil·litat interior. A la comarca de Marina Alta, a mig camí de València i Alacant, es troba ubicat en la part més alta d’un tossal coronat per l’església que dibuixa una silueta característica del nucli urbà a uns quants quilòmetres de distància.

Prop de 4.100 habitants viuen al Poble Nou de Benitatxell, en un terme municipal de 12.55 quilòmetres quadrats. El nucli principal de la població se situa a pocs quilòmetres de la mar Mediterrània, la qual cosa fa que conserve la seua essència, amb el Mercat Municipal, l’Ajuntament i l’Església, agrupats al centre històric.

El municipi viu aixoplugat pel Puig Llorença cap al sud, que es desploma i forma formacions impactants, penya-segats i cales extraordinàries en la seua caiguda a la mar. Cap al nord, la localitat s’obri a la comarca, i el Montgó s’albira de ben prop.  

La ubicació permet que els veïns i els visitants gaudisquen d’una assossegada vida quotidiana però amb activitats permanents, una rica vida cultural, associativa i festiva, que creix amb l’arribada del bon temps. En realitat, les temperatures suaus protagonitzen el calendari anual. El Llebeig forma part de les arrels del municipi i és molt ben rebut a l’estiu. La dita “al Poble Nou de Benitatxell, frescoreta i moscatell” fa honor a aquest vent i al principal conreu autòcton: el raïm de moscatell.

 

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques dels seus usuaris navegació. Si continueu veient, considerarem que accepteu el seu ús. Per continuar amb la navegació, entenem que accepteu nostres política de galetes.