SEU ELECTRÒNICA

EspañolValenciàEnglishDeutch

TEMPS

AVUI

15ºC


dilluns

15ºC

11ºC

dimarts

16ºC

10ºC

dimecres

15ºC

10ºC

dijous

13ºC

12ºC

CALENDARI

CASA

Vells

Els majors són un nombre important de persones a la nostra societat i al nostre municipi en particular. Formen un col·lectiu gran que en moltes ocasions necessiten atencions especialitzades. El departament municipal ofereix als majors i a les seues famílies:

- Informació i assessorament sobre qualsevol recurs per a atendre a la persona major com ara centres residencials, centres de dia, llei de dependència, etc.
- Oci i temps lliure: informació i sol·licitud de programes de vacances socials i termalisme.
- Servei d’atenció domiciliària (SAD): servei adreçat a prestar atenció de caràcter domèstic, personal i educatiu quan la situació individual o familiar siga de necessitat especial. Aquest servei tracta de mantenir a la persona o família en el seu entorn habitual. Teleassitència i programa "Menjar a casa".
- Prestacions econòmiques: el departament municipal gestiona ajudes per a sufragar estances en centres de dia, residències i estances de respir; així com informació i assessorament sobre pensions de jubilació no contributives.
- Atenció a la dependència: servei adreçat a persones majors dependents, discapacitats psíquics, físics o intel·lectuals; persones amb malalties mentals dependents i menors de 3 anys amb problemes de dependència.


Contacte

Departament de Servicis Socials
Tel./Fax 96 649 33 69 ext. 130

Adreça: c/Mercat, 1

Correu: serveissocials@elpoblenoudebenitatxell.org

Regidor:  Jorge Pascual Fortes

Correu: jorgepascual@elpoblenoudebenitatxell.org

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques dels seus usuaris navegació. Si continueu veient, considerarem que accepteu el seu ús. Per continuar amb la navegació, entenem que accepteu nostres política de galetes.