SEU ELECTRÒNICA

EspañolValenciàEnglish

TEMPS

AVUI

22ºC


dijous

23ºC

20ºC

divendres

24ºC

22ºC

dissabte

26ºC

23ºC

diumenge

27ºC

21ºC

CALENDARI

CASA

Descarregui les apps

Vells

Els majors són un nombre important de persones a la nostra societat i al nostre municipi en particular. Formen un col·lectiu gran que en moltes ocasions necessiten atencions especialitzades. El departament municipal ofereix als majors i a les seues famílies:

- Informació i assessorament sobre qualsevol recurs per a atendre a la persona major com ara centres residencials, centres de dia, llei de dependència, etc.
- Oci i temps lliure: informació i sol·licitud de programes de vacances socials i termalisme.
- Servei d’atenció domiciliària (SAD): servei adreçat a prestar atenció de caràcter domèstic, personal i educatiu quan la situació individual o familiar siga de necessitat especial. Aquest servei tracta de mantenir a la persona o família en el seu entorn habitual. Teleassitència i programa "Menjar a casa".
- Prestacions econòmiques: el departament municipal gestiona ajudes per a sufragar estances en centres de dia, residències i estances de respir; així com informació i assessorament sobre pensions de jubilació no contributives.
- Atenció a la dependència: servei adreçat a persones majors dependents, discapacitats psíquics, físics o intel·lectuals; persones amb malalties mentals dependents i menors de 3 anys amb problemes de dependència.


Contacte

Departament de Servicis Socials
Tel./Fax 96 649 33 69 ext. 130

Adreça: c/Mercat, 1

Correu: serveissocials@elpoblenoudebenitatxell.org

Regidor:  Jorge Pascual Fortes

Correu: jorgepascual@elpoblenoudebenitatxell.org

 

Ús de cookies

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques dels seus usuaris navegació. Si continueu veient, considerarem que accepteu el seu ús. Per continuar amb la navegació, entenem que accepteu nostres política de galetes.