Áreas - Turismo

El Departament de Turisme és gestionat des de l’Oficina de Turisme “Tourist Info El Poble Nou de Benitatxell”. Aquesta oficina pertany a la Xarxa Tourist Info (Oficines d’Informació Turística de la Comunitat Valenciana). Les funcions principals del departament són:

– Prestar un servei d’informació turística, presencial o a distància, als turistes i ciutadans sobre els recursos i l’oferta turística local, comarcal, provincial i autonòmica.
– Revisar i actualitzar la informació relativa al municipi en les bases de dades, webs i publicacions turístiques de l’administració pública.
– Coordinar les accions de promoció i dinamització turística del municipi.
– Promocionar l’oferta turística local mitjançant la participació en fires, campanyes publicitàries, guies turístiques i altres publicacions. Així com editar material divulgatiu de l’oferta turística local.
– Actualizar al Portal Turístic de la Comunitat Valenciana la informació sobre activitats, esdeveniments i festes de El Poble Nou de Benitatxell.
– Elaborar enquestes i estadístiques de visitants i demandes d’informació ateses a l’oficina de turisme, amb la finalitat d’obtenir informació que resulte d’utilitat per a la millora de la planificació turística.

– Crear nous productes turístics, aprofitant i potenciant els recursos existents.

– Coordinar les tasques d’adequació, de millora i senyalització de recursos turístics.

 


Contacto

Departamento de Turismo
Tel./Fax 96 649 33 69 ext. 81100

Horario: lunes a viernes, de 8 h. a 15 horas

Dirección:  C/ Mercat, 1

WEB: https://www.turismobenitatxell.es/

Correo: turisme@elpoblenoudebenitatxell.com

Concejal:  Víctor Bisquert Ferrer – vbisquert@elpoblenoudebenitatxell.com

Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?