Benitatxell inaugura les seues noves pistes de pàdel amb el ITorneig de Festes

  • Del 15 al 20 de juliol, les tres noves pistes situades en la zona esportiva La Font acolliran el primer torneig de pàdel organitzat pel Club de Pàdel Benitatxell

A falta d’unes xicotetes actuacions per a concloure el conjunt de l’obra, les tres noves pistes de pàdel de la zona esportiva del Poble Nou de Benitatxell s’inauguraran en gran: amb el I Torneig de Festes Santa Maria Magdalena organitzat pel Club de Pàdel Benitatxell i la regidoria d’Esports, a càrrec de Javi Cabrera.

Els partits es celebraran del dilluns 15 al dissabte 20 de juliol, i hi haurà tres categories masculines, una femenina, una mixta, una de xiquets i xiquetes de 10 a 12 anys (inclosos) i una altra de xiquets i xiquetes de 13 a 15 anys (inclosos). El format serà de dos grups de quatre parelles per categoria amb final i semifinal i trofeus per a les persones finalistes.

Les inscripcions tenen un preu de 15 euros (excepte per als xiquets i xiquetes de 10 a 15 anys, que són gratuïtes) i es poden realitzar fins al 7 de juliol enviant un WhatsApp al 696 38 40 63 (Javi) o 630 52 87 25 (Ramón). Les places són limitades.

Tres noves pistes

L’obra de les noves pistes l’ha duta a terme la companyia Vías y Obras Aitana S.L. per 329.254 euros (IVA inclòs), dels quals 47.172,21 euros estan finançats pel Plan +Deporte de la Diputació d’Alacant per a la instal·lació de les pistes (fase 1 del projecte). A més de la instal·lació de les canxes de pàdel, inclou l’adequació i el tancament de la parcel·la, la construcció d’un mur de pedra en sec i la instal·lació de mobiliari urbà, zones verdes i graderies.

Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?