El Poble Nou de Benitatxell posa a disposició de la ciutadania 12 nous horts urbans

  • Estes parcel·les, d’entre 40 i 50 m2, estan situades a la zona dels Pou de l’Abiar i estan destinades al cultiu ecològic de fruites, verdures, flors i plantes ornamentals

L’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell torna a posar a disposició de la ciutadania, de forma gratuïta, l’explotació de 12 horts urbans per al cultiu de fruites, verdures, flors i plantes ornamentals o aromàtiques.

Es tracta d’un projecte que es va posar en marxa fa uns anys i que ara, donada l’alta demanda, la regidoria d’Agricultura, a càrrec de Javi Cabrera, ha decidit ampliar adequant nou horts més i reassignant tres dels quals havien quedat en desús.

Estes parcel·les, d’entre 40 i 50 m2, estan situades a la zona dels Pou de l’Abiar. El tipus d’agricultura d’obligada pràctica és l’ecològica, estant expressament prohibit l’ús de productes fitosanitaris i fertilitzants químics.

Tota persona interessada en obtenir un d’estos horts pot contactar al correu electrònic tecnico_servicios@poblenet.es o acudir a l’oficina de Poble Net (C/ Pare Plácido, 16) els dilluns, dimecres o divendres, en horari de 9:00 a 14:00h.

L’assignació de les parcel·les es realitzarà per ordre de petició. Als sol·licitants se’ls donarà una declaració responsable on s’indiquen les normes d’ús que hauran de complir. Una vegada s’assignen els horts, s’organitzaran unes jornades per tal d’explicar aspectes importants com les normes i el funcionament dels horts, la data de posada en marxa, el funcionament del reg, etc.

Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?