Benitatxell imparteix un curs gratuït de 12 hores als nous usuaris dels horts ecològics

  • La formació, que començarà el dilluns 8 de juliol, està oberta a tota la població, no sols als nous beneficiaris dels horts urbans

L’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell va assignar ahir dimecres les noves parcel·les disponibles dels horts ecològics dels Pous de l’Abiar. La demanda ha superat les expectatives, completant-se els 10 terrenys que hi havia disponibles.

Ara, els nous usuaris ja poden començar a plantar els seus horts i, per tal de que s’inicien en el cultiu ecològic, l’Ajuntament ha programat el curs ‘Creació d’un hort familiar ecològic’. Es tracta d’una formació oberta a tota la població de caràcter molt pràctic, ja que la majoria de les jornades tindran lloc als mateixos horts dels Pous de l’Abiar. Per tal de que puga ajustar-se als horaris de la gent, s’han organitzat jornades tant pel matí com per la vesprada. Seran els dilluns i dimecres dels mesos de juliol i agost.

La primera lliçó, amb un contingut teòric sobre la introducció a l’horticultura i classes pràctiques de disseny i posada en marxa de l’hort, començarà el pròxim dilluns 8 de juliol a les 18:00 h.

El curs serà impartit per l’enginyer agrònom especialista en agricultura ecològica José Manuel Bisseto. Les inscripcions, totalment gratuïtes, es poden realitzar a través del correu info@agricologia.es.

Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?