El Poble Nou de Benitatxell inicia un procés participatiu

L’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell  iniciarà un procés participatiu subvencionat conjuntament pel Servei de Transparència, BOP i Impremta de la Diputació d’Alacant i la Presidència de la Generalitat Valenciana. L’objectiu és conéixer les necessitats de la ciutadania i aportar propostes i projectes d’actuació que els ciutadans voldrien que es posaren en marxa al municipi.

Les propostes i projectes seran avaluats pels responsables i tècnics municipals per a confirmar la seua viabilitat, i entre els que siguen viables, s’efectuarà una consulta pública representativa de la població del municipi perquè voten la seua acceptació i es procedisca a la seua aprovació definitiva per part del Consistori.

Per a la identificació d’estes propostes i necessitats, l’Ajuntament convida a participar a tota la ciutadania, mitjançant una reunió taller de treball que s’efectuarà el pròxim dia 1 de juliol a las 17:00 hores al Centre Social, situat a la plaça de les Pesqueres, 10. La duració aproximada d’esta activitat serà d’una hora.

Les persones que vullguen participar en este procés hauran d’apuntar-se a l’Agència de Desenvolupament Local situada a l’Ajuntament, cridar al núm. de telèfon 615895193 o enviar un correu electrònic a la següent adreça: adl@elpoblenoudebenitatxell.com

Si alguna persona no pot acudir a esta cita però li agradaria aportar les seues idees, s’ha habilitat una enquesta.

Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?