El Poble Nou de Benitatxell constitueix la Mesa Intersectorial de Salut

  • Les funcions d’este òrgan van encaminades a fomentar la col·laboració entre tots els agents socials per a dur a terme accions de promoció de la salut

L’Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell, a través de la Regidoria de Salut, a càrrec de Isa Garrido, ha constituït la Mesa Intersectorial de Salut i de Participació per a l’Acció Comunitària en Salut, que pretén ser un espai de participació per a promoure la salut local i comunitària.

Està formada per la regidora de Salut, Isa Garrido (presidència); María Teresa Mayans, representant de Càritas (vicepresidència); Inma Llobell, Treballadora  Social (secretaria) i els vocals Jorge Pascual (regidor), Javi Cabrera (regidor), Carmen Colomer (tècnica de Joventut), Andrea Bertomeu (professional d’Atenció Primària), María José López (titular del Consell  Escolar del CEIP Santa María Magdalena), Arminda García (dinamitzadora del Consell de la Infància i l’Adolescència) i Silvia Méjica (professional del Centre de Salut) i Margaret Hales (representant de la European Union of Women Marina Alta i Una Veu per a Cimera). Participaran també en ella associacions municipals com a Dons Benitatxell i Pensionistes i Jubilats.

Les funcions d’este òrgan van encaminades a fomentar la col·laboració entre tots els agents socials per a dur a terme accions de promoció de la salut amb l’objectiu de contribuir a millorar la salut i la qualitat de vida de la ciutadania mitjançant la creació d’aliances i la coordinació amb altres administracions i associacions locals. També busca fomentar l’anàlisi de l’impacte en la salut de les polítiques i accions que sorgisquen des de la taula i des dels diferents àmbits municipals.

La taula elaborarà i aprovarà les seues normes de funcionament seguint les orientacions generals que establirà l’òrgan directiu competent en matèria de salut pública, i es podran constituir comissions o grups de treball per al desenvolupament de projectes específics.

Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?