ACTUALITZACIÓ SOBRE L’ESTAT DE L’AIGUA POTABLE DAVANT LA FALTA DE PLUGES

Després de les mostres d’aigua preses a diversos punts de la xarxa per Hidraqua, la concessionària d’aigua potable del Consorci d’Aigües Teulada – Benitatxell, i dels resultats analítics obtinguts en base a la legislació tècnic sanitària vigent (RD 3/2023), l’Ajuntament pot afirmar que la qualitat de l’aigua al Poble Nou de Benitatxell és de “POTABILITAT amb un excés, dins dels llindars permesos, del paràmetre sodi”. És la definició tècnica emesa pel Centre de Salut de Dénia, organisme públic competent en matèria d’aigua potable. Els resultats s’adjunten en la taula de la imatge.

Per tant, es conclou que, a excepció d’aquelles persones amb recomanacions mèdiques de limitació d’ingesta de sodi, a les quals es recomana que no utilitzen l’aigua per a beure, NO hi ha cap RESTRICCIÓ per a l’ús de l’aigua de l’aixeta, ja que esta és POTABLE.

Aprofitem per a demanar a totes les persones usuàries que facen un ús racional de l’aigua de l’aixeta minimitzant els usos no essencials, ja que estem passant per un context greu de sequera.

Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?